ua en ru

УПЛ пояснила причину зміни часу початку матчу "Маріуполь" - "Динамо"

УПЛ пояснила причину зміни часу початку матчу "Маріуполь" - "Динамо" Фото: "Маріуполь" - "Динамо" (twitter.com/DynamoKyiv)

Зміна відбулася у зв'язку з проханням телетранслятора

Дирекція української Прем'єр-ліги (УПЛ) змінила час початку матчу 25 туру чемпіонату України "Маріуполь" - "Динамо", оскільки отримала відповідні клопотання від приазовського клубу та каналу-транслятора матчу. Про це інформує офіційний сайт організації.

"Враховуючи клопотання ФК "Маріуполь" і каналу транслятора, та беручи до уваги лист Маріупольської Міської Ради, Дирекція УПЛ ухвалила рішення частково внести зміни в Постанову та визначити часом початку матчу 25-го туру Чемпіонату УПЛ "Маріуполь" - "Динамо 17:00", - мовиться в повідомленні.

Зазначимо, телетранслятором матчу є каналу "Футбол 1".

Згаданий поєдинок запланований на найближчу неділю, 1 квітня, і повинен був початися о 14:00. Однак за чотири дні до матчу, на сайті УПЛ з'явилася інформація про те, що гра розпочнеться на три години пізніше.

У зв'язку з цим рішенням вболівальники столичного клубу не зможуть вчасно повернутися до Києва після закінчення матчу. Останній поїзд за маршрутом Маріуполь - Київ відправляється о 18:47.

Нагадаємо, в першому колі УПЛ "Динамо" відмовилося їхати до Маріуполя з міркувань безпеки, що спричинило за собою тривалий судовий процес між київським клубом і ФФУ, за підсумками якого "Динамо" було зараховано технічну поразку.