ua en ru

Transparency заявляє про тиск української влади на антикорупційні організації

Transparency заявляє про тиск української влади на антикорупційні організації Фото: українське представництво Transparency International (ti-ukraine.org)

Зокрема, йдеться про Центр протидії корупції

Українське представництво глобальної антикорупційної мережі Transparency International заявляє про тиск української влади на антикорупційні організації. Про це сказано на сторінці Transparency у соцмережі Facebook.

Зокрема, йдеться про Центр протидії корупції.

"Зважаючи на останні "напади" на громадський сектор з боку влади, ми вважаємо дії правоохоронних органів проти Центр Протидії Корупції черговим фактом тиску на активістів. Українське представництво глобальної антикорупційної мережі Transparency International закликає владу утриматися від використання контролюючих функцій з метою переслідування громадських активістів", - підкреслюється у повідомленні.

Зважаючи на останні "напади" на громадський сектор з боку влади, ми вважаємо дії правоохоронних органів проти Центр Прот...

Опубліковано Transparency International Ukraine 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Європейський офіс міжнародної організації по боротьбі з корупцією та дослідженню рівня корупції по всьому світу Transparency International (TI) виступив проти створення антикорупційних палат в Україні.