ua en ru

Трамп зустрівся в Нью-Йорку з ініціатором Brexit

Трамп зустрівся в Нью-Йорку з ініціатором Brexit Фото: Дональд Трам і Найджел Фарадж після зустрічі

На зустрічі обговорювалося ведення бізнесу з Британією

Обраний президент США Дональд Трамп провів зустріч з одним із головних ініціаторів референдуму про вихід Великобританії з Євросоюзу, колишнім лідером Партії незалежності Сполученого Королівства (UKIP) Найджелом Фараджем. Про це передає телеканал CNN.

"Було великою честю провести час із Дональдом Трампом. Він був спокійний і сповнений хороших ідей. Я впевнений, що він буде хорошим президентом", - написав Фарадж за підсумком зустрічі у своєму Facebook, опублікувавши спільну з главою США фотографію.

It was a great honour to spend time with Donald Trump today. He was relaxed, and full of good ideas. I'm confident he...

Опубліковано Nigel Farage 12 листопад 2016 р.

Екс-лідер британської партії зазначив, що Трамп виступає за розвиток двосторонніх відносин між Великою Британією та США і є людиною, "з якою ми (Великобританія - ред.) можемо робити бізнес".

Зазначено, що зустріч відбулася в хмарочосі Trump Tower у Нью-Йорку. Очікується, що ця зустріч може викликати стурбованість у британських політичних колах.

Як відомо, Фарадж надавав підтримку Трампу під час його президентської кампанії в боротьбі за посаду президента США. Зокрема в кінці серпня британський політик з'явився на одній сцені з Трампом на зустрічі з республіканськими виборцями в місті Джексон.

Нагадаємо, у Брюсселі ввечері 13 листопада заплановано зустріч міністрів закордонних справ країн Європейського Союзу, щоб обговорити відносини зі США після президентських виборів у цій країні.