ua en ru

Трамп пригрозив КНДР "ядерною кнопкою"

Трамп пригрозив КНДР "ядерною кнопкою" Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Трамп заявив, що в США теж є "ядерна кнопка"

Президент США Дональд Трамп заявив, що у країни теж є "ядерна кнопка", однак, на відміну від кнопки КНДР, вона набагато більше і потужніше. Про це Дональд Трамп написав у своєму Twitter.

"Північнокорейський лідер Кім Чен Ин тільки що заявив, що ядерна кнопка знаходиться на його робочому столі весь час. Будь ласка, хто-небудь з його виснаженоъ і замореноъ голодом країни, розкажіть йому, що у мене теж є ядерна кнопка. Вона набагато більше і потужніше, ніж його, і моя кнопка працює! ", - написав Трамп.

Так, про "ядерну кнопку", яка знаходиться на його робочому столі, лідер КНДР заявив у новорічному зверненні до нації, яке транслювало державне телебачення.

Він зазначив, якщо Пхеньян вирішить завдати ядерного удару, то "вся територія США опиниться в зоні ураження". Він також сказав, що КНДР завершила створення національних ядерних сил.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Північна Корея, можливо, веде підготовку до нового ракетного випробування. Якщо воно відбудеться, США вимагатимуть ухвалити ще більше заходів, заявила американський постпред при ООН Ніккі Хейлі

Хейлі зазначила, що "цивілізований світ повинен залишатися єдиним і проявляти пильність щодо розвитку ядерного арсеналу держави-ізгоя".