ua en ru

Трамп пожертвує 1 млн доларів на відновлення Техасу після повені

Трамп пожертвує 1 млн доларів на відновлення Техасу після повені Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Десятки тисяч людей були евакуйовані в результаті повеней в Техасі

Президент США Дональд Трамп пожертвує особисті гроші на відновлення після руйнівної повені. Про це повідомила прес-секретар президента США Сара Сандерс, передає CNN.

"Президент відвідає в суботу Техас і Луїзіану", - сказала Сандерс. За її словами, Трамп, ймовірно, пожертвує 1 мільйон доларів з особистих коштів.

Сандерс сказала також, що остаточний маршрут поїздки Трампа погоджується.

Зазначимо, десятки тисяч були евакуйовані в результаті повеней в Техасі, викликаних ураганом "Харві". В даний час негода триває в Луїзіані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кросбі на півдні Техасу (США) через наслідки урагану "Харві" сталися вибухи на хімічному заводі компанії Arkema

Повідомляється, що на хімзаводі сталися два вибухи, в результаті чого над підприємством спостерігалися хмари чорного диму. В результаті інциденту постраждав заступник місцевого шерифа, якого госпіталізували після вдихання парів хімічних. На даний момент невідомо, чи повністю була проведена евакуація жителів у радіусі 1,5 миль. Працівники заводу і мешканці близько 300 довколишніх будинків були евакуйовані кілька годин тому.