ua en ru

Трамп підпише новий міграційний указ 6 березня, - Politico

Трамп підпише новий міграційний указ 6 березня, - Politico Фото: Дональд Трамп має намір підписати новий міграційний указ

Поки що невідомо, чим новий закон щодо мігрантів відрізнятиметься від підписаного в січні

Президент США Дональд Трамп має намір підписати новий міграційний закон, що обмежує в'їзд в США, 6 березня. Про це повідомили високопоставлені чиновники в вашингтонській адміністрації, передає Politico.

Джерела стверджують, що головний стратег Білого дому Стівен Беннон обговорював новий документ з представниками Міністерства юстиції та Міністерства внутрішньої безпеки, і частині працівників МВБ дано розпорядження у понеділок працювати з дому.

Водночас співрозмовники видання не змогли повідомити, чим новий президентський указ відрізнятиметься від підписаного в січні, який було заблоковано федеральними суддями.

Раніше Associated Press заявляло, що зі списку країн, жителям яких заборонений в'їзд у США, буде виключено Ірак.

Трамп ще в середині лютого анонсував підписання нового антиміграційного указу, але його підписання було відкладене через виступ президента перед обома палатами Конгресу минулої середи.

Нагадаємо, Міністерство внутрішньої безпеки США назвало неефективною заборону на в'їзд у США громадян семи країн, введену президентом Дональдом Трампом.