ua en ru

Трамп має намір без суду висилати мігрантів з США

Трамп має намір без суду висилати мігрантів з США Фото: Дональд Трамп (nato.int)

За словами Трампа, існуюча в США імміграційна практика "піддається глузуванням у всьому світі"

Президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп заявив, що нелегальних мігрантів необхідно депортувати з країни без судових розглядів. Про це Трамп написав на своїй сторінці в Twitter.

"Ми не можемо дозволити всім цим людям наповнити нашу країну. Тих, хто в'їжджає, ми повинні негайно, без суддів і судових розглядів, повернути туди, звідки вони прибули. Наша система - пародія на хорошу імміграційну політику, закон і порядок", - написав американський президент.

За словами Трампа, існуюча в США імміграційна практика "піддається глузуванням у всьому світі" і "несправедлива по відношенню до всіх тих, хто законно пройшов всі системні" бар'єри та "довгі роки прочекав в чергах".

Відзначимо, раніше в США розгорівся скандал через політику "нульової толерантності", згідно з якою нелегальним мігрантам при перетині кордону пред'являють звинувачення, а їх дітей відправляють у спеціальні ізолятори.

В наслідок цього, Трамп підписав виконавчий указ про припинення практики розлучення сімей мігрантів.

Також повідомлялося, що Дональд Трамп розкритикував політику канцлера Німеччини Ангели Меркель щодо біженців, попереджаючи, що жителі Німеччини "обернуться проти" її керівництва.