ua en ru

У Торецьку залишається складною ситуація з водопостачанням

У Торецьку залишається складною ситуація з водопостачанням Фото: у Торецьку проблеми з водопостачанням (pixabay.com)

У деяких районах міста відчувається серйозна нестача води

У Торецьку (Донецька область) залишається складною ситуація з водопостачанням. Про це заявив виконуючий обов'язки мера міста Юрій Євсіков в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ситуація з водою на сьогодні дуже важка, ми недоотримуємо приблизно 1/3-2/3 води від звичайної денної норми. У деяких районах відчувається серйозна нестача води", - сказав він.

Нагадаємо, раніше українська сторона Спільного центру з координації та контролю на лінії розмежування (СЦКК) повідомляла, що в Торецьку склалася надзвичайно важка ситуація з водопостачанням.

У СЦКК відзначають, що з підвищенням температури повітря витрата води істотно збільшивлася і ситуація значно ускладнилася. Стовпчик термометра в Торецьку на цьому тижні досяг позначки 33 градуси. У багатоповерхівках у центральній частині міста вода доходить лише до другого поверху. У місті може спалахнути епідемія інфекційних захворювань. Міська санепідемстанція готується днями закрити всі дитячі садки. Співробітники ДСНС підвозять воду в цистернах, але її вистачає лише для нагальних потреб.