ua en ru

Обвинувачених в замаху на вбивство активістів Євромайдану відпустили з-під варти

Обвинувачених в замаху на вбивство активістів Євромайдану відпустили з-під варти Фото: судові терези (pixabay.com/PublicDomainImages)

Шевченківський райсуд Києва змінив їм запопіжний захід на домашній арешт

Обвинувачених в замаху на вбивство активістів Євромайдану відпустили з-під варти. Про це на своїй сторінці у Facebook написала адвокат евромайданівців Вікторія Дейнека.

Шевченківський райсуд Києва змінив їм запобіжний захід на домашній арешт.

"Цей епізод стосується замахів на вбивства тітушками мітингувальників 18.02.14 ввечері на перехресті вул. Володимирської і В. Житомирської (це після нападу на Веремія, те саме місце злочину)", - зазначила Дайнека.

Черговий "подарунок" під ялинку від Шевченківського р/с м. Києва (судді Мартинов, Лінник, присяжні) ддя потерпілих по зл...

Опубліковано Вікторією Дейнекою 26 грудня 2017 р.

Суд ухвалив: "З 26 грудня змінити обвинуваченому Гебану Олегу запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт з забороною цілодобово залишати місце свого проживання".

Чоловік повинен не виїжджати за межі Києва без дозволу суду і зобов'язаний прибувати до суду за першою ж вимогою. Запобіжний захід обрано терміном на 60 днів, тобто до 23 лютого 2018 року.

Аналогічне рішення ухвалили щодо Сергія Костенка.

Нагадаємо, 22 грудня, суд Києва виніс вирок у справі про вбивство журналіста Веремія.

Зазначимо, вночі 19 лютого 2014 року, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської в Києві, невідомі чоловіки з битами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на Веремія і IT-фахівця "Вєстєй" Олексія Лимаренко.