ua en ru

Тимошенко: країна може стати сильною тільки завдяки власним проектам

Тимошенко: країна може стати сильною тільки завдяки власним проектам Фото: Юлія Тимошенко (ba.org.ua)

Тимошенко нагадала про економічний форум 21 вересня

Країна може стати сильною тільки завдяки своїм власним проектам. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написала лідер "Батьківщини", народний депутат, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко.

"Ми надто часто радіємо чужим успіхам та проектам. За останні роки ми розучилися пишатися власними справами. Але країна може стати сильною і реально незалежною тільки завдяки своїм власним проектам, власним успіхам. Тим більше, така країна, як наша. Справжній потенціал якої – величезний", - написала політик.

Тимошенко підкреслила, що економіка зараз є головним напрямом роботи її політичної сили.

"Економічно сильна і незалежна Україна здатна на стрибок і формування абсолютно нового – заможного, щасливого і впевненого в собі суспільства. Ми не повинні вічно когось наздоганяти, ми здатні випереджати і перемагати! 21 вересня ми проводимо економічний форум. Ми починаємо будувати нову країну. Це наш Новий економічний курс!", - написала лідер "Батьківщини".

Новий економічний курс

Ми надто часто радіємо чужим успіхам та проектам. За останні роки ми розучилися пишатися власними справами. Але країна може стати сильною і реально незалежною тільки завдяки своїм власним проектам, власним успіхам. Тим більше, така країна, як наша. Справжній потенціал якої - величезний. Економіка - це зараз головний напрям нашого шляху і нашої роботи. Економічно сильна і незалежна Україна здатна на стрибок і формування абсолютно нового – заможного, щасливого і впевненого в собі суспільства. Ми не повинні вічно когось наздоганяти, ми здатні випереджати і перемагати! 21 вересня ми проводимо Економічний форум. Ми починаємо будувати нову країну. Це - наш Новий економічний курс!

Опубліковано Юлією Тимошенко Неділя, 16 вересня 2018 р.

Нагадаємо, Тимошенко 21 вересня під час економічного форуму разом із фахівцями представить Україні Новий економічний курс. За словами лідера "Батьківщини", новий економічний курс забезпечить "перехід нашої країни від відсталої, сировинної системи до інноваційної моделі розвитку".

Згідно з результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, Центром Разумкова і центром "Социс", Тимошенко і діючий президент України Петро Порошенко є лідерами електоральних симпатій українців у президентському рейтингу. За даними дослідження, за Тимошенко готові проголосувати 11% респондентів, а за Порошенка - 7,1%.