ua en ru

Тимошенко 21 вересня представить Новий економічний курс України

Тимошенко 21 вересня представить Новий економічний курс України Фото: Юлія Тимошенко (ba.org.ua)

Тимошенко представить Новий економічний курс під час економічного форуму

Лідер "Батьківщини", народний депутат, кандидат у президенти Юлія Тимошенко 21 вересня під час економічного форуму разом із фахівцями представить Україні Новий економічний курс. Про це повідомив заступник голови партії "Батьківщина" Іван Крулько під час ефіру на телеканалі ZIK.

"Я вже ознайомився із текстом Нового економічного курсу, який Юлія Тимошенко презентуватиме 21 вересня. Це надзвичайно глибокий документ із аналізом стану економіки, пропозиціями і конкретними рішеннями того, що треба робити, щоб виводити українську економіку із кризи", - сказав народний депутат.

За його словами, із усіх кандидатів, які на сьогодні заявили про своє бажання йти у президенти, лише Тимошенко запропонувала концептуальні і стратегічні бачення вирішення проблем за різними напрямками.

"Тимошенко не говорить гаслами. Вона оперує конкретними і глибоко продуманими ідеями та рішеннями, які можна буде приймати одразу після перемоги на виборах, аби виводити Україну на якісно новий рівень життя та економіки", - зазначив Крулько.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що радянські "методи залякування", до яких вдається влада, не зменшать потоку заробітчан, а трудову міграцію зупинить створення українцям достойних умов життя у своїй країні.