ua en ru

Тимошенко взяла участь в літургії та чині інтронізації предстоятеля ПЦУ

Тимошенко взяла участь в літургії та чині інтронізації предстоятеля ПЦУ Фото: Юлія Тимошенко та митрополит Епіфаній (ba.org.ua)

Інтронізація Епіфанія відбулася сьогодні в Софії Київській

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та депутати фракції взяли участь у літургії та чині інтронізації предстоятеля Православної церкви України Епіфанія, яка сьогодні відбулася в Софії Київській. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу партії.

"Щиро вітаю митрополита! Вітаю всіх парафіян, всіх віруючих зі створенням помісної православної церкви. Це дуже велика і значима подія, до якої український народ йшов кілька довгих і важких століть. Вірю, що попереду у нас шлях перемог та успіхів. Вірю в Україну! Вірю в нас усіх", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Як зауважила кандидат у президенти України, дуже велично, зворушливо й символічно, що митрополит Епіфаній провів сьогодні службу на могилі великого патріарха Володимира: "Це дуже мудро і правильно".

Тимошенко також звернула увагу на те, що ця знакова для України та предстоятеля ПЦУ подія відбулася у день його народження.

На богослужінні були присутні константинопольські ієрархи, вище духовенство, керівництво країни, урядовці, народні депутати.

Тимошенко взяла участь в літургії та чині інтронізації предстоятеля ПЦУ

Фото: facebook.com/YuliaTymoshenko