ua en ru

Юлія Тимошенко на Майдані: онлайн-трансляція

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко прибула на Майдан Незалежності близько 21:30 і виступила зі сцени, сидячи в інвалідному візку.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко (на фото) прибула на Майдан Незалежності близько 21:30 і виступила зі сцени, сидячи в інвалідному візку, передає кореспондент РБК-Україна.

22:00. Екс-прем'єр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що негайно має намір приступити до роботи.

21:54. Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає за необхідне зберегти цілісність України. Про це вона заявила зі сцени на Майдані, передає кореспондент РБК-Україна.

Юлія Тимошенко на Майдані: онлайн-трансляція

За її словами, у жодному разі не можна допустити розколу країни. "Щоб Україна не розпалася на окремі губернії", - зазначила екс-прем'єр.

21:52. Екс-прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє, що українці відтепер побачать нових політиків. Про це вона заявила зі сцени на Майдані, передає кореспондент РБК-Україна.

21:46. Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає за необхідне привезти Президента Віктора Януковича на Майдан Незалежності.

21:40. Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликала активістів залишатися на Майдані. Про це вона заявила під час виступу зі сцени на Майдані Незалежності.

21:39. На Майдані Незалежності в Києві зібралося близько 100 тис. людей.

Юлія Тимошенко на Майдані: онлайн-трансляція

(Фото: ЕРА)

Раніше Тимошенко вшанувала пам'ять загиблих під час масових акцій протесту проти свавілля влади, повідомили у прес-службі "Батьківщини".

"Ми повинні присягнути їх пам'яті і їх сім'ям, що ми не зрадимо їх. Якби ви знали, скільки разів я хотіла б бути тут, скільки разів я хотіла тримати за руки тих, хто боровся і не здавався. Ви - найкращі у світі. Я вас люблю так, що ви навіть не можете собі уявити. Слава Україні!" - сказала Тимошенко.

Звільнена екс-прем'єр зазначила, що зараз їде на Майдан Незалежності. "Я хочу сказати людям, що саме вони врятували країну. Кожен, хто боровся, врятував Україну. Здавалося, у нас не було шансу, але ви його повернули. Краще вас немає у світі. Спасибі", - додала вона.

"Я кожен день, кожну хвилину вірила в те, що, якби я була поруч з вами, ми не допустили б таких втрат. Ми зробили все для того, щоб мирно і швидко повернути Україну українцям. Я не можу з цією думкою жити, що мене не було поруч з вами в ці хвилини. Але я знаю, що ми з вами зможемо. Слава Україні!" - заявила Тимошенко.

Юлія Тимошенко на Майдані: онлайн-трансляція

(Фото: Reuters)

Раніше повідомлялося, що кортеж з лідером опозиції Юлією Тимошенко прибув на вул. Грушевського в Києві.

Нагадаємо, перед вильотом з Харкова до Києва Тимошенко заявила, що піде на президентські вибори, призначені на 25 травня 2014 р.