ua en ru

Тимошенко піде на президентські вибори 25 травня

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила перед вильотом з Харкова до Києва, що піде на президентські вибори, які призначені на 25 травня 2014 р.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила перед вильотом з Харкова до Києва, що піде на президентські вибори, які призначені на 25 травня 2014 р., передає "Росія 24".

Юлія Тимошенко зателефонувала Арсенію Яценюку, повідомивши про те, що виїхала із харківської лікарні "Укрзалізниці", передає прес-служба "Батьківщини".

"Ми тебе чекаємо. Вся країна тебе чекає", - сказав їй Яценюк.

Він передав Юлії Тимошенко вітання від журналістів, які оточили Яценюка в кулуарах парламенту під час розмови.

Яценюк сказав журналістам, що Тимошенко має намір прибути на Майдан.

Тимошенко піде на президентські вибори 25 травня

(Фото: Facebook /EuroMaydan)

Нагадаємо, сьогодні народні депутати України прийняли проект постанови №4166 "Про виконання міжнародних зобов'язань України щодо звільнення Юлії Тимошенко". За відповідне рішення проголосували 322 народних депутата.

Дана постанова вводить у дію закон №2023 "Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо імплементації національного законодавства положенням статті 19 Конвенції ООН проти корупції", який Рада прийняла 21 лютого 2014 р.

Як повідомлялося, в суботу, 22 лютого, народні депутати України 328 голосами підтримали постанову №4193 "Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень". За відповідне рішення проголосували 328 нардепів.

Дана постанова передбачає проведення президентських виборів 25 травня 2014 р.

Постанова набирає чинності з моменту прийняття.