ua en ru

Террі хоче повернутися в "Челсі" в якості тренера

Террі хоче повернутися в "Челсі" в якості тренера Фото: Джон Террі (Chelsea FC)

Колишній капітан клубу вважає, що великий мрії не буває

Колишній захисник і капітан лондонського футбольного клубу "Челсі" Джон Террі хоче повернутися одного разу в клуб, але вже в якості тренера. Про це 36-річний футболіст розповів в інтерв'ю The Independet.

"Моя мета - стати тренером. У нас з Лемпардом були такі розмови. Занадто велика мрія? Великий мрії не буває. Я завжди хотів бути кращим, і якщо мені судилося стати тренером, тоді це повинен бути "Челсі". Це було б неймовірно, але я розумію, що не можна прийти в "Челсі" в якості першої роботи", - сказав Террі.

Він також прекрасно розуміє, що не може очолити клуб не маючи ніякого досвіду.

"Ти повинен піти і навчитися дечому, навіть якщо йдеш в академію, як це зробив Стівен Джеррард. Отримати роботу своєї мрії не буває просто. Для цього ти повинен працювати. Працювати багато, працювати над собою і виправляти помилки, які ти допускаєш. Це дозволить тобі прокладати шлях нагору", - додав Террі.

Террі виступав за "Челсі" з 1998 року.

Нагадаємо, колишній капітан лондонського футбольного клубу"Челсі" і збірної Англії з футболу захисник Джон Террі підписав контракт з "Астон Віллою". П'ятикратний чемпіон Англії поставив підпис під однорічними угодою.