ua en ru

Тендер на постачання дизпалива пройшов у рамках закону про держзакупівлі, - "Укрзалізничпостач"

Тендер на постачання дизпалива пройшов у рамках закону про держзакупівлі, - "Укрзалізничпостач" Фото: тендер на постачання дизпалива пройшов у рамках закону про держзакупівлі

Договір з "ОККО-Бізнес Контакт" на постачання дизпалива планується підписати 23 червня

Конкурс на постачання дизельного палива для залізничної галузі пройшов прозоро і з дотриманням закону України "Про державні закупівлі". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДП "Укрзалізничпостач".

"За результатами акцепту конкурсний комітет 12 червня визнав кращим пропозицію ПП "ОККО-Бізнес Контакт", оскільки компанія запропонувала найменшу ціну за 10 лотів. Договір з ПП "ОККО-Бізнес Контакт" на постачання дизпалива планується підписати 23 червня. Зараз постачання палива для залізничної галузі здійснюється за діючим контрактом з обраним раніше постачальником. Підприємством "ОККО-Бізнес Контакт" було надано необхідну документацію конкурсних торгів, в результаті ретельної перевірки фахівцями ДП "Укрзалізничпостач" на відповідність вимогам Закону України "Про державні закупівлі" конкурсна пропозиція цього підприємства була допущена до оцінки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як заявили в компанії, згідно з вимогою документації конкурсних торгів, "ОККО-Бізнес Контакт" у складі пропозицій конкурсних торгів надав копію заявки на проведення сертифікації продукції. До того ж лист органу з сертифікації підтвердив, що сертифікат відповідності цьому підприємству буде видано 1 липня.

Нагадаємо, експерти поставили під сумнів прозорість проведення тендерів з боку підприємства "Укрзалізничпостач", що відповідає за матеріально-технічне забезпечення залізниці. Зокрема, під підозру потрапили конкурси з відбору постачальників палива для держкомпанії.