ua en ru

Телеканал 24 відмовився від шоу Савіка Шустера

Телеканал 24 відмовився від шоу Савіка Шустера Шустер знову позбувся ефіру

Телеканал 24 прийняв рішення відмовитися від подальшої трансляції програми "Шустер live" виробництва "Савік Шустер студія". Про це йдеться в повідомленні телеканалу.

Зокрема, в найближчу п'ятницю, 20 лютого, ток-шоу в ефірі телеканалу вже не вийде.

"Ми вдячні "Савік Шустер студії" за співробітництво, яке тривало майже рік. За цей час мільйони наших глядачів подивилися ток-шоу на "24"-му каналі. Однак ми усвідомлюємо, що нам необхідно створювати проекти власного виробництва, на чому зараз і плануємо зосередитися", - цитується в повідомленні генеральний 24 Роман Андрєйко.

У свою чергу лідер фракції Радикальної партії, яка входить в парламентську коаліцію, Олег Ляшко звинуватив Президента України Петра Порошенка в тому, що шоу Шустера закривають через цензуру.

"За моєю інформацією, насправді на канал наїхав Нацрада з питань ТБ, погрожуючи позбавити ліцензії, якщо не відмовляться транслювати Шустера. Вказівка про це надійшло з адміністрації Президента Порошенко. Раніше під тиском АП Шустера відмовилися показувати Інтер та Україна, з якими він домовлявся. Це називається ЦЕНЗУРА. При Януковичі було більше свободи слова, ніж при Порошенко", - написав Ляшко у своєму Facebook.

Нагадаємо, телеведучий Савік Шустер відновив вихід свого шоу "Шустер Live" з 13 лютого на телеканалі 24.

Телеканал 24 пов'язують з мером Львова, лідером партії "Самопоміч" Андрієм Садовим.

9 лютого Савік Шустер заявив, що Адміністрація Президента України причетна до зникнення з його ефірів шоу "Шустер Live".

З 21 січня 2011 року по 15 лютого 2013 р. програма "Шустер Live" виходила на телеканалі "Перший національний". З 22 лютого 2013 р. виходила на телеканалі "Інтер". 21 лютого 2014 р. вийшла на 5 каналі. Потім знову повернулася на "Перший національний". Однак генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія виступив проти цього шоу і в кінці 2014 р. розірвав контракт з Шустером.