ua en ru

Савік Шустер вважає АПУ причетною до зникнення з його ефірів шоу

Савік Шустер вважає АПУ причетною до зникнення з його ефірів шоу Шустер запідозрив Порошенка в причетності до зникнення його шоу

Телеведучий Савік Шустер вважає, що Адміністрація Президента України причетна до зникнення з його ефірів шоу "Шустер.LIVE". Про це йдеться в заяві Шустера, опублікованому на офіційному сайті шоу.

"До мене звертаються глядачі, колеги, політики. Питання у них один: "Коли ви вийдете в ефір?". Відповідаю: рівно рік тому в країні був Майдан, а нас за вказівкою з Банкової позбавили ефіру. Влада боялася нас, а телеканали боялися влади. Але ми все-таки вийшли. Сьогодні в країні війна. І нас знову немає в ефірі. І знову телеканали відмовляються від відкритою для всіх політичних сил дискусійного майданчика. Нас хочуть, але бояться. Бояться реакції Банковій, хоча вже майже рік, як там інші люди, яких в кабінет привів Майдан", - заявив Шустер.

Нагадаємо, раніше Савік Шустер заявив, що не збирається вести своє шоу на новому українському телеканалі Pravda Russian world channel, розрахований на російськомовну аудиторію.