ua en ru

Протягом дня бойовики найбільше обстрілювали позиції АТО в районі Мар’їнки

Протягом дня бойовики найбільше обстрілювали позиції АТО в районі Мар’їнки Фото: АТО на Донбасі

З початку доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ

Протягом дня, 9 лютого 2016 року, бойовики найбільше обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) в районі Мар'їнки. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Протягом дня бойовики незаконних збройних формувань продовжували обстріли позицій сил АТО. З початку доби терористи 18 разів відкривали вогонь по наших опорних пунктах... Найгарячіше було в районі Мар'їнки, де російські найманці вісім разів відкривали вогонь по наших укріпленнях. Тут ворог застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, українські укріплення в районі Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, були обстріляні з великокаліберних кулеметів, зенітної установки та міномету калібру 82 мм.

"З гранатометів та стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України в Пісках та Опитному. А в Авдіївці бойовики обстріляли наші позиції з БМП...На Маріупольському напрямку наш опорний пункт неподалік Водяного бойовики обстріляли з гранатомету", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 09 лютого 2016 року:Протягом дня бойовики незаконних збройних ф...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 9 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 8 лютого 2016 року, в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.