ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Олександр Мотузяник

Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні АТО

Як повідомляє "РБК-Україна", Як повідомляє "РБК-Україна", В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 8 лютого 2016 року, в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні АТО. Було здійснено 45 обстрілів наших позицій за минулу добу. Однак, незважаючи на це жоден український військовий не загинув і не був поранений", - повідомив Мотузяник.

При цьому, за його словами, на луганському напрямку противник порушував режим тиші в районі Троїцького, був здійснений короткий обстріл.

На донецькому напрямку ситуація без змін. Бойові дії тривають по всій лінії фронту, противник періодично використовує важке озброєння.

На маріупольському напрямку також тривають провокації з використанням важкого озброєння, працюють снайпери. Також над Азовським морем продовжують фіксуватися прольоти безпілотників.

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

Фото: карта АТО за 9февраля 2016 року

Нагадаємо, раніше сьогодні лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що районі Алчевськ-Перевальськ знаходиться до 1 тис. бойовиків. Крім того, за його словами, бойовики продовжують перекидати техніку в зону АТО.