ua en ru

"Свободівець" Янків: Я не майстер спорту зі стрільби

"Свободівець" Янків: Я не майстер спорту зі стрільби Фото: ВО "Свобода"

Янків підкреслив, що колись був кандидатом у майстри спорту з шахів

Колишній народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Янків спростував інформацію парламентаря від "Блоку Петра Порошенко" Сергія Лещенко і заявив, що не є майстром спорту зі стрільби. Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

"Дійсно, уже багато років я працюю на кафедрі стрільби та технічних видів спорту Львівського державного університету фізичної культури... Я очолював відділення шахів усю свою кар'єру, зараз викладаю студентам загальний курс "шахи", і свого часу був кандидатом у майстри спорту із шахів. Відповідно інформація, що я буцімто є майстром спорту та інструктором зі стрільби, не відповідає дійсності", - зазначив Янків.

Крім того, екс-нардеп спростував інформацію, що під час стрілянини на Майдані знаходився у номері. "Зранку я був у своєму номері в готелі "Україна". Як тільки розпочалася стрілянина, я спустився у фойє готелю. Це було приблизно о дев'ятій ранку. Хворобливі фантазії як слідства, так і провладних депутатів вважаю лише цілеспрямованим оббріхуванням", - підкреслив "свободівець".

Нагадаємо, Лещенко пов'язує обшук у колишніх депутатів Верховної Ради України (ВРУ) від ВО "Свобода" з тим, що "свободівець" Ігор Янків є майстром спорту і інструктором зі стрільби, і під час подій Євромайдану він проживав в готелі "Україна".