ua en ru

Світоліна залишає турнір WTA в Дубаї після першого кола

Світоліна залишає турнір WTA в Дубаї після першого кола Фото: Еліна Світоліна (twitter.com/WTA)

Українська тенісистка зачехляє ракетку на старті турніру

Перша ракетка України Еліна Світоліна не змогла подолати стартовий раунд турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier у Дубаї. Про це повідомляється в Twitter змагань.

У матчі першого кола українка розгромно програла американці Дженніфер Брейді - 2:6 1:6. Тенісистки провели на корті одну годину.

Це друга перемога Брейді, яка знаходиться на 52 позиції в рейтингу WTA, над суперницею з топ-10 в сезоні. У січні американка обіграла першу ракетку світу Ешлі Барті на змаганнях в Брісбені.

Світоліна ж вперше за всі роки участі у турнірі програла в матчі першого кола. Українка дебютувала на змаганнях у 2014 році, дійшовши на турнірі до другого кола. Вона вигравала турнір у 2017 і 2018, а минулого року дійшла до півфіналу.

Нагадаємо, Еліна Світоліна після поразки у чвертьфіналі турніру в Хуахіні (Таїланд) втратила дві строчки в рейтингу WTA.

З наступного тижня вона опуститься на сьоме місце у світовій класифікації.

На турнірі в Дубаї також бере участь друга ракетка України Даяна Ястремська. Вона пізніше сьогодні проведе свій поєдинок першого кола проти росіянки Вероніки Кудерметової.