ua en ru

Свекруха голови НАЗК замкнула детектива НАБУ у своїй квартирі

Свекруха голови НАЗК замкнула детектива НАБУ у своїй квартирі Фото: голова НАЗК Наталія Корчак ( kmu.gov.ua)

Представник Антикорупційного бюро намагався вручити родичці Наталії Корчак повістку на допит

Детектива Національного антикорупційного бюро, який прибув для вручення повістки у справі голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак, замкнула у квартирі її родичка. Про це повідомила прес-служба НАБУ у Facebook.

"10 листопада 2017 року, близько 17:30, в рамках розслідування провадження за фактом ймовірного внесення недостовірних даних до е-декларації головою Національного агентства з питань запобігання корупції детектив НАБУ прибув за місцем проживання родички голови НАЗК з метою вручення повістки прибути на допит", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жінка висловила бажання бути опитаною на місці та запросила детектива до квартири.

Після допиту у момент підписання протоколу вона зателефонувала своєму синові (чоловікові голови НАЗК), після чого відмовилася підписувати протокол, замкнула детектива НАБУ у квартирі зсередини та сховала ключа.

У НАБУ зазначають, що поки він перебував у квартирі на місце прибула голова НАЗК разом із чоловіком та повідомила працівників НАБУ, що викликатиме на місце події ЗМІ.

Також повідомляється, що представники бюро викликали 102 та до жодних силових дій не вдавалися.

Наразі детектив покинув помешкання свідка.

10 листопада 2017 року, близько 17:30, в рамках розслідування провадження за фактом ймовірного внесения недостовірних да...

Опубліковано НАБУ 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура стурбована конфліктом між Національним антикорупційним бюро України і Національним агентством з питань запобігання корупції.