ua en ru

У Сумській області поліція вилучила у жителя боєприпаси до автомата

У Сумській області поліція вилучила у жителя боєприпаси до автомата Фото: вилучені набої (facebook.com/policesumy)

Загалом у 38-річного жителя Сумського району вилучено 40 автоматних набоїв калібру 5,45 мм

Поліція вилучила у жителя Сумського району набої до автоматичної зброї. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції у Facebook.

"Працівники поліції, перевіряючи отриману оперативним шляхом інформацію, знайшли та вилучили у 38-річного жителя Сумського району 40 автоматних набоїв калібру 5,45 мм. Сам громадянин пояснює, що зберігав боєприпаси в якості сувенірів", - йдеться в повідомленні.

Наразі стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами), в рамках якого все знайдене направлене на експертизу, а слідчі перевіряють, звідки у громадянина взялась така "колекція".

Поліція вилучила у жителя Сумського району автоматні набої (ФОТО) Нагадаємо: на території Сумщини з початку вересня три...

Опубліковано ГУНП в Сумській області 16 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на станції метро "Вокзальна" поліція вилучила у пасажира боєприпаси. Зокрема під час перевірки документів на станції метро "Вокзальна" правоохоронці виявили у підозрілого хлопця гранату РГД-5, запал до неї, три димові шашки та два глушники до АКМ.