ua en ru

У Сумській області вилучили арсенал зброї та боєприпасів

У Сумській області вилучили арсенал зброї та боєприпасів Фото: поліція відкрила кримінальну справу (РБК-Україна)

Житель села зберігав вдома близько 3 тис. патронів і гранатомет

В селі Шпилівка Сумського району правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів з будинку місцевого жителя. Про це йдеться в повідомленні поліції Сумської області у Facebook.

Повідомляється, що житель села зберігав вдома близько 3 тис. патронів калібру 5,45 мм та гранатомет.

"Схованку зі зброєю та боєприпасами працівники поліції та СБУ виявили вдома у 32-річного чоловіка, який у минулому мав неодноразові судимості за крадіжки та зберігання наркотиків. Правоохоронці вилучили у нього ручний протитанковий гранатомет і майже три тисячі патронів. Сам чоловік каже: все це "добро" випадково знайшов за селом, коли ходив шукати металобрухт", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрили кримінальну справу, в рамках якої перевіряється версія підозрюваного і з'ясовується походження арсеналу.

#поліціязброя# На Сумщині виявлено ще один приватний збройний арсенал (ФОТО) Близько трьох тисяч патронів калібру 5,45 ...

Опубліковано ГУНП в Сумській області 9 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області поліція вилучила арсенал боєприпасів та вибухівки. Зокрема, понад 4 тис. набоїв, амоніт, сигнальні та імітаційні патрони, гранати РГ-42 та детонатори виявила в будинку мешканка Сіверська після смерті господаря будинку.