ua en ru

У Сумській області двоє чоловіків намагалися перенести мішки з запчастинами через кордон з РФ

У Сумській області двоє чоловіків намагалися перенести мішки з запчастинами через кордон з РФ Фото: співробітники ДПС

Товар буде передано до ДФС

Співробітники Державної прикордонної служби України (ДПС) Сумського загону на ділянці відповідальності відділу "Краснопілля" затримали двох порушників, які намагалися перенести мішки з запчастинами, пошкодивши огородження на кордоні з Російською Федерацією (РФ). Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС.

Порушників, які здійснювали підготовку до незаконного перетину державного кордону, а саме пошкоджували огородження з колючого дроту, виявили близько 20-ї години між російським н.п Старосілля (РФ) та українським Грабовське.

"Побачивши прикордонний наряд, особи зникли на території Росії, покидавши мішки з товаром. Поряд з пошкодженим загородженням у трьох мішках, за 5 метрів від кордону, прикордонники виявили металеві запчастини, попередньо до транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

На даний час тривають оперативно-розшукові заходи по встановленню причетних осіб. Товар буде передано до ДФС.

Нагадаємо, в Сумській області неподалік від кордону з Росією співробітники Державної прикордонної служби (ДПС) затримали автомобіль ВАЗ української реєстрації з вантажем товарів народного споживання.