ua en ru

В Сумській області затримали ВАЗ з косметикою та шкірою

В Сумській області затримали ВАЗ з косметикою та шкірою Фото: ДПС

В автомобілі знаходилися 9 картонних ящиків з жіночою косметикою та парфумами, а також 22 рулони шкіри

В Сумській області неподалік від кордону з Росією співробітники Державної прикордонної служби (ДПС) затримали автомобіль ВАЗ української реєстрації з вантажем товарів народного споживання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС.

Так, повідомляється, що прикордонний патруль зупинив автівку з двома громадянами України у ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність на околиці населеного пункту Братениця Великописарівського району.

"Під час огляду охоронці кордону виявили вантаж товарів народного споживання. Зокрема, в автомобілі знаходилися 9 картонних ящиків з жіночою косметикою та парфумами, шкіра в рулонах, загальною кількістю 22 штуки. Будь-які товаро-супровідні документи на вантаж у чоловіків були відсутні", - йдеться у повідомленні.

У ході з'ясування обставин правопорушення, водій транспортного засобу пояснив правоохоронцям, що даний намагався незаконно перемістити з території Росії поза встановленими пунктами пропуску.

Наразі на водія та пасажира складені відповідні адміністративні матеріали. Транспортний засіб та вантаж встановленим порядком буде передано працівникам Фіскальної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ викрила схему ввезення на територію України харчових продуктів з Російської Федерації (РФ), які не відповідають ветеринарно-санітарним нормам безпеки і якості.