ua en ru

Суд заборонив АРМА управляти майном Клименко

Суд заборонив АРМА управляти майном Клименко Фото: ТРЦ "Гулівер" (gullivercenter.com)

У той же час майно залишається у віданні агентства

Окружний адміністративний суд Києва заборонив Національному агентству з розшуку та менеджменту активами (АРМА), отриманими від корупційних та інших злочинів, вживати будь-які дії щодо арештованого майна екс-міністра доходів і зборів часів Януковича Олександра Клименка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Transparency International Ukraine.

У відповідності з рішенням суду, ухваленим 2 квітня, агентству заборонено продавати елітні квартири в Києві і Одесі і керувати ними. Аналогічний заборона стосується також 20 машиномісць, нежитлових приміщень в ТРЦ "Гулівер" та низки елітних транспортних засобів, що належать екс-міністра і його оточення.

Суд, посилаючись на свій досвід і нормативну практику, вирішив, що в цій справі варто тимчасово призупинити будь-які дії з майном.

У той же час, майно залишається у віданні АРМА.

UKR/ENG Окружний адміністративний суд Києва підтримав рішення про заборону АРМА управляти арештованим майном Клименка....

Опубліковано Transparency International Ukraine 3 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше в Національному агентстві з розшуку та менеджменту активами (АРМА), отриманими від корупційних та інших злочинів, заявили, що будь-який візит керуючого від агентства "Гулівер" супроводжується погрозами.

У зазначених приміщеннях знаходиться редакція газети "Вести" медіахолдингу, що належить Олександру Клименку.