ua en ru

Суд взяв під домашній арешт затриманого на хабарі співробітника ГПУ

Суд взяв під домашній арешт затриманого на хабарі співробітника ГПУ Фото: Назар Холодницький

Суд повністю задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Суд взяв під домашній арешт прокурора, що давав хабар за посаду в Національному антикорупційному бюро (НАБ) України. Про це у Facebook повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"У суботу, 20 лютого, Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю (браслету) прокуророві Генеральної прокуратури України, який пропонував неправомірну вигоду (хабар) у розмірі 10 тисяч доларів США членам Конкурсної комісії Національного антикорупційного бюро України за посаду керівника підрозділу детективів", - написав Холодницький.

Суд взяв під домашній арешт прокурора, що давав хабар за посаду в Антикорупційному бюроУ суботу, 20 лютого Солом’янськи...

Опубликовано НАЗАРом ХОЛОДНИЦЬКим 20 февраля 2016 г.

Таким чином суд повністю задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, який здійснює процесуальне керівництво у справі.

Холодницький повідомив, що такий запобіжний захід обумовлений тим, що основні гласні і негласні слідчі (розшукові) дії на цей час проведено, досудове розслідування у кримінальному провадженні перебуває в завершальній фазі, обвинувальний акт невдовзі буде передано для розгляду по суті до суду.

Нагадаємо, 17 лютого співробітники Національного антикорупційного бюро України спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали прокурора Генеральної прокуратури України на хабарі у розмірі 10 тисяч доларів.