ua en ru

Суд видав ордери на арешт п'яти російських футбольних фанатів у Кельні

Суд видав ордери на арешт п'яти російських футбольних фанатів у Кельні Фото: арешт російських футбольних фанатів

Росіянам інкримінують групове завдання небезпечних тілесних ушкоджень

Суд у Кельні видав ордери на арешт п'яти російських футбольних уболівальників, затриманих місцевою поліцією 16 червня. Про це повідомляє DW.

Як зазначається, за спостереженням поліції, іспанці, постраждалі від російських хуліганів, які розклеювали на стовпах агітаційні матеріали антифашистського руху Antifa. Один з них, якому хулігани зламали ніс, у п'ятницю, був виписаний з лікарні.


Разом з тим, поліцейські змогли швидко виявити і затримати російських хуліганів тому, що правопорушення відбулося на площі біля Кельнського собору. Після заворушень, влаштованих тут в новорічну ніч вихідцями з арабських країн, територію між собором і головним залізничним вокзалом Кельна охороняють посилені наряди поліції, в тому числі переодягнені в цивільне.

Повідомляється, що правоохоронні органи розуміють, що за групою російських хуліганів через Кельн можуть поїхати додому і інші футбольні фанати. Для контролю за їх пересуванням поліція Кельна координує свою роботу з колегами, що несуть службу в аеропорту Кельн-Бонн, а також іншими правоохоронними структурами.

Нагадаємо, футбольні фанати з Російської Федерації, повертаючись з чемпіонату Європи з футболу (Євро-2016) з Франції, у четвер, 16 червня, напали на іспанських туристів в Кельні (Німеччина).