ua en ru

Суд не зміг обрати запобіжний захід обвинувачуваному в шахрайстві помічнику депутата

Суд не зміг обрати запобіжний захід обвинувачуваному в шахрайстві помічнику депутата Фото: суд з обрання запобіжного заходу помічникові нардепа Олексію Бевзюку перенесено

Печерський суд оголосив перерву у засіданні у справі помічника нардепа Олексія Бевзюка до 7 лютого

Печерський суд оголосив до 7 лютого перерву у засіданні у справі Олексія Бевзюка, помічника нардепа "Радикальної партії" Олексія Кириченка, який був затриманий за те, що вимагав від підприємця 200 тис. гривень. Про це повідомив народний депутат Ігор Мосійчук Facebook.

Запобіжний захід Бевзюку не було обрано.

Зі слів Мосейчука, вже в неділю, 29 січня, після 13:00 Бевзюк повинен вийти на свободу, оскільки до цього часу мине три доби після його затримання.

Нардеп також повідомив, що засідання було перенесене через задоволення клопотання захисту про допит єдиного свідка звинувачення - потерпілого Гриценка, який не був присутній на засіданні.

Мосійчук додав, що Гриценка викличуть до суду повісткою.

Ігор Мосійчук Печерський суд оголосив перерву у засіданні по справі Олексій Бевзюк до 7 лютого, так і не обравши йому з...

Опубліковано Ігор Мосійчук 28 січня 2017 р.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України спільно з Нацполіцією затримала помічника одного з народних депутатів "Радикальної партії Олега Ляшка" Олексія Бевзенка за фактом шахрайства.