ua en ru

Суд продовжив Гужві запобіжний захід

Суд продовжив Гужві запобіжний захід Фото: Ігор Гужва (УНІАН)

Запобіжний захід продовжено на 30 днів

Суд продовжив запобіжний захід головному редакторові видання "Страна.uа" Ігорю Гужві. Про це сам Гужва написав на своїй сторінці в Facebook.

"Отже, суд продовжив мені запобіжний захід (не виїжджати з Києва). Правда не на 60 днів, як просила прокуратура, а на 30", - написав він.

Отже, суд продовжив мені запобіжний захід (не виїжджати з Києва). Правда не на 60 днів, як просила прокуратура, а на 30. Н...

Опубліковано ігорем гужвою 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 24 червня Шевченківський суд Києва обрав для Ігоря Гужви запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 544 тис. гривень. Тоді ж прокурори пообіцяли оскаржити суму застави. Заставу за главреда видання "Страна.uа" 26 червня внесла Світлана Крюкова.

Зазначимо, що Апеляційний суд Києва відхилив скаргу Генеральної прокуратури України на запобіжний захід головному редакторові видання "Страна.uа" Ігорю Гужві, підозрюваному у вимаганні хабара. Прокурори просили у Апеляційного суду призначити Ігорю Гужві заставу в розмірі 3,2 млн гривень. Під час засідання сторона захисту заявила відвід колегії суддів у зв'язку з тим, що, за словами захисту, склад колегії змінювався три рази напередодні розгляду скарги. Однак заява про відвід була відхилена.