ua en ru

Суд прийняв до розгляду справу "діамантових прокурорів"

Суд прийняв до розгляду справу "діамантових прокурорів" Фото: суд прийняв до розгляду справу "діамантових прокурорів"

Розгляд справи по суті розпочнеться 21 березня о 9:30

Голосіївський районний суд міста Києва прийняв до розгляду справу "діамантових прокурорів" Володимира Шапакіна і Олександра Корнійця. Розгляд по суті розпочнеться 21 березня о 9:30, повідомив журналіст Михайло Штекель в Twitter.

"Голосіївський суд прийняв до розгляду справу діамантових прокурорів. Розгляд по суті розпочнеться 21 березня о 9:30", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив журналіст, сьогодні суд мав лише визначити, чи приймати від прокуратури обвинувальний акт, або повернути його.

"Хай Сакварелідзе прийде в суд доведе провину підсудних", - заявив Сергій Козаченко, адвокат Шапакіна.

Як повідомляється, сьогодні адвокати підсудних у ході засідання заявляли відвід суддям, а також хотіли заявити відвід прокурорам. Разом з тим, сам Шапакін виступив проти відводу прокурорів.

"Адвокати просять повернути обвинувальний акт з діамантовими прокурорам на дорозслідування - не влаштовує по формі і суті", - написав журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявив, що справа "діамантових прокурорів" не закінчується на Володимирі Шапакіні та Олександрі Корнійці.