ua en ru

Суд не прийняв позов НАЗК щодо екс-співробітниці, яка заявила про зловживання в агентстві

Суд не прийняв позов НАЗК щодо екс-співробітниці, яка заявила про зловживання в агентстві Фото: НАЗК

У НАЗК заявляють, що "суд знайшов формальний привід не прийняти до розгляду позовну заяву"

Шевченківський районний суд міста Києва не прийняв позов Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) щодо екс-співробітниці Ганни Соломатіної, яка заявила про зловживання в агентстві. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Шевченківський районний суд міста Києва ухвалою від 17 листопада 2017 року повернув позовну заяву Національного агентства про захист ділової репутації, подану до Ганни Соломатіної", - йдеться у повідомленні.

У НАЗК заявляють, що "суд знайшов формальний привід не прийняти до розгляду позовну заяву".

Як зазначили у суді, відповідач по справі проживає у Голосіївському районі і таким чином, вказана справа є не підсудна Шевченківському суду.

"У такий спосіб Шевченківський районний суд м. Києва самоусунувся від розгляду цієї справи, визнавши себе некомпетентним. Національне агентство, утримуючись від подальших коментарів з цього приводу, заявляє про незмінність обраного курсу та рішучий намір надати Ганні Соломатіній можливість довести достовірність її тверджень у суді", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) подало в суд на екс-співробітницю НАЗК Ганну Соломатіну, яка заявила про зловживання в агентстві.