ua en ru

Суд за звинуваченням Попова і Сівковича у розгоні Євромайдану перенесли на 5 червня

Судове засідання за звинуваченням екс-голови КМДА Олександра Попова, колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, екс-начальника київської міліції Валерія Коряка та його заступника Петра Федчука у розгоні Євромайдану 30 листопада 2013 р. перенесли на 14:15 5 червня 2014 р.

Судове засідання за звинуваченням екс-голови КМДА Олександра Попова, колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, екс-начальника київської міліції Валерія Коряка та його заступника Петра Федчука у розгоні Євромайдану 30 листопада 2013 р. перенесли на 14:15 5 червня 2014 р. Таке рішення було прийнято під час сьогоднішнього засідання Печерського райсуду Києва у цій справі, повідомляє "5 канал".

Згідно з повідомленням, із колишніх посадовців, які підозрюються у розгоні мирних демонстрантів, на судове засідання з'явився лише Попов.

При цьому після судового рішення на виході з Печерського суду активісти Майдану, які постраждали під час подій у центрі столиці, накинулися на Попова, застосовувалипроти нього нецензурну лайку, кидали пляшки, хапали за одяг та обливали йодом.

Попри це Попов заявив, що готовий протягом року знову приходити на судові засідання.