ua en ru

Суд залишив під вартою підозрюваного у нападі на депутата міськради Славутича

Апеляційний суд Київської області на засіданні вчора, 19 серпня, залишив під вартою громадянина Вірменії Артема Хачатряна, якого звинуватили в нападі на депутата міської ради Славутича (Київська область) від партії "Удар" Анатолія Гладченка. Про це РБК-Україна повідомив сам Гладченко.

За словами Гладченка, захищали Хачатряна в ході суду такі політичні сили, як "Радикальна партія", "Укроп" і "Народний фронт". Зокрема, у залі були присутні чернігівський керівник "Радикальної партії" Андрій Блауш зі своїм братом Дмитром і народний депутат України Ігор Луценко, який представляє партію "Укроп". Також під будівлею Апеляційного суду були присутні славутицькі керівники "Народного фронту" Олег Копич і "Укропу" Денис Гаврилін. Під будівлею суду також припаркувалися кілька автомобілів, у яких, імовірно, перебували "тітушки".

Як зазначається, Хачатряна, якого підозрюють у кількох кримінальних злочинах, хотів "взяти на поруки" народний депутат Ігор Луценко.

Також, за словами Гладченка, адвокати підозрюваного надали суду грамоти від колишнього "регіонала-мера" Славутича Володимира Удовиченка, які він виписував Хачатряну за нібито за участь у майданівському русі.

Як повідомляється, у результаті Апеляційний суд Київської області залишив Хачатряна під вартою.

"Я вдячний своїм однопартійцям, команді Київського обласного "Удару" за підтримку і за те, що ми разом відстояли справедливість і не допустили судового свавілля у цій справі", - сказав після судового засідання Гладченко.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, громадянин Вірменії Артем Хачатрян, який звинувачується в замаху на депутата міськради Славутича Анатолія Гладченко, може бути відпущений під заставу.