ua en ru

Суд залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві Олешка

Суд залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві Олешка Фото: Віталій Олешко (brd24.com)

Судові рішення оскарженню в касаційному порядку не підлягають

Апеляційний суд Запорізької області залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві бійця Антитерористичної операції, активіста Віталія Олешка. Про це повідомляє "Судова влада України".

За результатами апеляційного розгляду судом винесено рішення, якими апеляційні скарги захисника залишено без задоволення, а рішення слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 3 серпня 2018 року - без змін. Зазначимо, що судові рішення оскарженню в касаційному порядку не підлягають і набирають законної сили з моменту їх проголошення.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року близько 12:30 в Бердянську невідомий вистрілив у колишнього добровольця батальйону "Донбас" Віталія Олешка, після чого зник з місця події. Від отриманих травм потерпілий помер.

3 серпня заарештували усіх підозрюваних у вбивстві Олешка. Таким чином, суд заарештував підозрюваних Олександра Обухова та Максима Владимиренкова на 60 днів без права внесення застави.

В рамках розслідування вбивства в Бердянську бійця антитерористичної операції прокуратура повідомила про підозру чотирьом затриманим. Підозра чотирьом затриманим повідомлена за фактом вбивства за попередньою змовою групою осіб (п. 12 год. 2 ст. 115 КК України). У даному кримінальному провадженні тривають слідчі дії. Відомо, що в даний час поліція відпрацьовує кілька версій вбивства Олешко. Зокрема, його могли вбити через підприємницьку та політичну діяльність.