ua en ru

Суд зобов'язав Аронця виплатити Богословськый 50 тис. грн компенсації за повідомлення у Facebook

Печерський районний суд Києва сьогодні, 15 листопада 2013 р., зобов'язав народного депутата ВО "Свобода" Олександра Аронця виплатити народному депутату від Партії регіонів Інні Богословській за 50 тис. грн компенсації за образливе повідомлення в Facebook. Про це Аронець написав на своїй сторінці в Facebook.

"Крім суто юридичних претензій про те, що в позові абсолютно не обґрунтована сума позовних вимог, є ще більш складні: напередодні президентських виборів влада вдається до обмеження свободи думки на персональних сторінках в соціальних мережах! Не в ЗМІ, а саме в соцмережах", - зазначив Аронц на своїй сторінці.

Нагадаємо, 20 серпня 2013 р., Богословська подала в суд на Аронця за його коментар у Facebook про те, що під час однієї із сутичок у Верховній Раді вона вкрала натільний хрестик у народного депутата Олега Гелевея.

"Відьма вкрала хрестик у націоналіста. Під час сутички, яка проходила біля трибуни ВР (депутати блокували трибуну ВР через щорічне послання президента Віктора Януковича 6 червня ), Богословська зірвала хрестик у народного депутата Олега Гелевея! Звички злодія дивно сильні", - написав Він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, пізніше хрестик Гелевея знайшов депутат від КПУ Олександр Зубчевський, депутатське місце якого знаходиться неподалік від місця сутички. Він повернув хрестик "свободівцю".