ua en ru

Суд над Коханівським: будівлю оточили близько 70 правоохоронців

Суд над Коханівським: будівлю оточили близько 70 правоохоронців Фото: суд (tomenko.ua)

Микола Коханівський перебуває в суді

Будівля Святошинського районного суду, де повинні були обрати запобіжний захід для лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколу Коханівського, оточили близько 70 правоохоронців. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, будівля суду оточена співробітниками Національної поліції України та Національної гвардії України. Всередину нікого не пускають, в тому числі представників ЗМІ.

Відзначається, що сама будівля оточена близько 60 нацгвардійцями і 10 поліцейськими. Крім того, поруч з судом на вулиці Жилянській перебуває 2 автобуса Нацгвардії і автобус поліції.

У той же час, сам Микола Коханівський перебуває у суді. За словами одного з активістів, через 15 хвилин його виведуть з суду і повезуть в лікарню, оскільки він "отримав пошкодження". Усього біля будівлі суду перебуває 15 активістів.

Суд над Коханівським: будівлю оточили близько 70 правоохоронцівСуд над Коханівським: будівлю оточили близько 70 правоохоронців

Фото: будівля суду оточили близько 70 правоохоронців (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі інтернет опубліковано відео, на якому зафіксовано, як у Києві співробітники Національної поліції затримували осіб, причетних до заворушень у приміщенні Святошинського районного суду.