ua en ru

Суд Києва засекретив рішення щодо позову Розенблата до НАБУ

Суд Києва засекретив рішення щодо позову Розенблата до НАБУ Фото: Борислав Розенблат (facebook.com)

Рішення засекречено через закрите судове засідання по справі

Окружний адміністративний суд Києва засекретив рішення щодо позову народного депутата Борислава Розенблата до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Про це свідчить інформація в реєстрі судових рішень, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Слово і Діло".

Як зазначається, суддя Руслан Арсірій засекретив своє рішення за позовом Розенблата до НАБУ про незаконність дій детективів. Повідомляється, що судове рішення засекречено на підставі п.4 ч. 1 ст. 7 закону України "Про доступ до судових рішень" (через закрите судове засідання).

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправними дії Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) щодо нардепа Борислава Розенблата по "бурштиновій справі". Маються на увазі операції з контрольованої передачі хабарів, негласне виявлення та фіксація злочину.

У свою чергу НАБУ планує оскаржити рішення суду Києва щодо протиправності дій детективів щодо Розенблата у "бурштиновій справі". У НАБУ вважають, що суд перевищив свої повноваження, визнавши протиправними оперативно-розшукові заходи НАБУ та Генпрокуратури стосовного народних депутатів у "бурштиновій справі".