ua en ru

Суд обрав запобіжний захід Насірову

Суд обрав запобіжний захід Насірову Фото: Романа Насірова заарештували на 60 днів

Главу ГФС помістили під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 100 млн гривень

Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб з правом внесення застави в розмірі 100 млн гривень. Про це повідомляє із зали суду кореспондент РБК-Україна.

Суддя Олександр Бобровников заявив, що таким чином суд частково задовольнив клопотання прокуратури, яка просила призначити заставу в розмірі 2 млрд гривень.

Суддя також зазначив, що термін арешту Насірова обчислюється з 2 березня.

Заставу в 100 млн гривень глава ДФС може внести протягом 5 днів.

Зазначимо, у понеділок, 6 березня, Солом'янський районний суд Києва продовжив розпочатий у суботу, 4 березня, розгляд справи про обрання запобіжного заходу усуненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Під час засідання захисту голови ГФС було відмовлено в задоволенні клопотання про відвід судді Олексадра Бобровника, а також у проведенні судово-медичної експертизи.

Водночас суд долучив до кримінальної справи документи про британське та угорське громадянство, інформація про які раніше була оприлюднена Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва відхилив клопотання захисту відстороненого від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова про перенесення засідання на ранок 7 березня.