ua en ru

Суд у справі Насірова перенесли на 5 березня

Суд у справі Насірова перенесли на 5 березня Фото: обирати запобіжний захід Насірову продовжать у неділю

Солом'янський суд постановив оголосити перерву до 10:00 5 березня

Соломянський районний суд міста Києва оголосив перерву у засіданні з обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби Роману Насірову до 10:00 неділі, 5 березня 2017 року. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна із зали суду.

"Суд на місці ухвалив оголосити перерву до 5 березня 10 години", - оголосив суддя.

Перед цим адвокати просили перенести засідання, аргументуючи, що Насіров не в змозі бути присутнім на засіданні.

"Клієнт вимагає харчування, надання допомоги. Ми просимо відкласти розгляд справи до завтра", - сказав адвокат, озвучуючи загальну позицію сторони захисту.

Своєю чергою прокурор зазначив, що лікарями було встановлено незначне підвищення тиску, а також рекомендовано перебування на стаціонарі.

"Немає підстав для перенесення. Нічим засідання зранку не буде відрізнятися від ведення тактики сторони захисту, тому ми проти. Інститутом кардіології зібрано консиліум і встановлено діагноз. Документація надана. Через 20 хвилин ми надамо документи в суд, тому просимо перерву", - озвучив позицію обвинувачення прокурор.

Та все ж суддя озвучив інше рішення суду.

"Із огляду на висновок лікарів, а також те, що підозрюваний 13 годин перебуває без їжі, відкласти засідання до 5 березня, 10:00", - сказав суддя.

Нагадаємо, раніше в судовому процесі щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС Насірову було оголошено перерву у зв'язку з додатковим медичним оглядом підозрюваного.