ua en ru

Суд у справі Корбана продовжиться 15 березня

Суд у справі Корбана продовжиться 15 березня Фото: суд у справі Геннадія Корбана продовжиться 15 березня

Розгляд апеляції у справі Геннадія Корбана продовжиться завтра о 10:30

Апеляційний суд м. Києва відклав до 15 березня розгляд скарги захисту члена політради партії УКРОП та підозрюваного у створенні організованого злочинного угрупування Геннадія Корбана на рішення суду першої інстанції щодо продовження йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 15 квітня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Апеляційний суд врахував надані Олександром Лисаком аргументи та зобов'язав прокуратуру надати у його розпорядження оригінали документів, які містять обґрунтування необхідності продовження терміну дії арешту Геннадієві Корбану. Зважаючи на необхідність надання часу для доставлення відповідних документів, колегія суддів відклала розгляд справи на 15 березня, о 10.30", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, адвокат Корбана повідомив, що невдовзі має відбутися консиліум лікарів, на якому вирішиться питання щодо проведення повторного стентування Геннадієві Корбану.

"Буде вирішуватися питання протягом доби-двох, хто буде включений до складу консиліуму, оскільки це буде колегіальний орган, який прийматиме відповідне рішення", - заявив адвокат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адвокат Корбана заявляв про необхідність проведення повторного стентування судин серця Корбану.