ua en ru

Суд у справі директора заводу Фірташа в черговий раз перенесено, - САП

Суд у справі директора заводу Фірташа в черговий раз перенесено, - САП Фото: Володимир Сівак

Судове засідання у справі Сівака призначене на 8 червня

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) заявили, що призначене на 29 травня 2017 року підготовче судове засідання по розгляду обвинувального акта у відношенні директора ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" Володимира Сівака вкотре перенесли. Про це повідомляє прес-служба САП в Facebook.

"Призначене на 29 травня 2017 року підготовче судове засідання по розгляду обвинувального акта у відношенні Володимира Сівака за обвинуваченням у вчиненні розтрати коштів підприємства в сумі 492 млн гривень в черговий раз відкладено", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на цей раз дату засідання змінили у зв'язку з відсутністю одного із членів колегії суддів з поважних причин. Наступне засідання призначене на 8 червня 2017 року.

Призначене на 29 травня 2017 року підготовче судове засідання з розгляду обвинувального акта стосовно директора ТОВ «Зап...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 31 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву САП, що призначене на 10 травня 2017 року підготовче судове засідання по розгляду обвинувального акта у відношенні Володимира Сівака в черговий раз не відбулося. Прокурори зазначають, що суд не відбувся через неявку адвокатів сторони захисту, офіційно про причини неявки в суд вони не повідомили.