ua en ru

Суд заарештував другого фігуранта справи заступник глави МОЗ Василишина

Суд заарештував другого фігуранта справи заступник глави МОЗ Василишина Фото: Дніпровський райсуд заарештував фігуранта справи про корупцію в МОЗ

Директора урологічного центру Олександрівської лікарні заарештували на 2 місяці

Дніпровський районний суд Києва заарештував на 2 місяці другого учасника корупційної схеми в Міністерстві охорони здоров'я України, директора урологічного центру Олександрівської клінічної лікарні. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Києва в Facebook.

"Сьогодні, 9 липня, з клопотанням столичної прокуратури Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб другому учаснику корупційної схеми в МОЗ, 50-річному директору урологічного центру Олександрівської клінічної лікарні", - йдеться в повідомленні.


Згідно з рішенням суду, підозрюваний може вийти з-під варти у разі внесення застави у розмірі 1 млн 520 тис грн. Суд також поклав на нього обов'язки, у разі внесення застави, носити електронний браслет.

Нагадаємо, напередодні суд заарештував заступника МОЗ Василишина. За даними СБУ, лікарі Олександрівської лікарні брали гроші за проведення операцій і частину грошей передавали Василишину.