ua en ru

Суд заарештував з можливістю застави водія, який скоїв ДТП біля метро "Лівобережна"

Суд заарештував з можливістю застави водія, який скоїв ДТП біля метро "Лівобережна" Фото: місце події

Призначено заставу в розмірі 137 тисяч гривень

Шевченківський районний суд Києва заарештував з можливістю внесення застави у розмірі 137 тисяч гривень водія, який скоїв ДТП біля метро "Лівобережна" в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в місті Києві.

"Сьогодні працівники Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги прийняли рішення про виписку водія "Мерседеса", який смертельно травмував жінку і проходив стаціонарне лікування у медзакладі. Це дало можливість доставити підозрюваного в Шевченківський районний суд Києва для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу - утримання під вартою. Після ретельного розгляду і заслуховування всіх учасників судового засідання суддя виніс рішення - утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сьогодні комісією експертів проведено огляд на предмет встановлення стану здоров'я підозрюваного, результати якої слідство отримає згодом.

Нагадаємо, 9 січня в результаті ДТП, яке сталося біля станції метро "Лівобережна" в Києві, одна людина загинула та одна госпіталізована. Автомобіль Mercedes рухався по вулиці Марини Раскової і несподівано виїхав за проїжджу частину.