ua en ru

Суд заарештував майно затриманого на хабарі у Дніпрі судді

Суд заарештував майно затриманого на хабарі у Дніпрі судді Фото: суд заарештував майно затриманого на хабарі у Дніпрі судді

Суд заарештував нерухоме майно, грошові кошти і коштовності судді

Солом'янський райсуд Києва заарештував майно затриманого на хабарі у Дніпрі судді Жовтневого районного суду, у якого виявили понад 54 тис. доларів і близько 13 тис. євро. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"Нерухоме майно, грошові кошти і коштовності, вилучені під час обшуку у судді Жовтневого райсуду Дніпра, заарештовано. Відповідне клопотання детективів НАБУ задовольнив Солом'янський райсуд Києва 11 жовтня",- йдеться в повідомленні НАБУ.

Крім того, наголошується, що цей же суд обрав для судді запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 260 тис. гривень. Підозрюваний вніс заставу.

"У той же час детективи НАБУ вилучили закордонний паспорт судді. Тому законно суддя покинути країну не зможе", - додали в НАБУ.

СПРАВА СУДДІ-ХАБАРНИКА З ДНІПРА: АПДЕЙТ Нерухоме майно, грошові кошти та коштовності, вилучені під час обшуку в судді Жо...

Опубліковано НАБУ 11 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, у Дніпрі детективи НАБУ викрили суддю Жовтневого районного суду, який отримав 10 тис. доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності.