ua en ru

Суд арештував майно Омеляна

Суд арештував майно Омеляна Фото: Володимир Омелян (РБК-Украина)

Суд арештував квартиру і машину брата міністра

Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення про арешт майна міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого підозрюють у незаконному збагаченні. Про це в коментарі "112 Україна" повідомила прес-секретар суду Яна Квітченко.

"Слідчий суддя сьогодні розглянув два клопотання. Розгляд клопотань здійснювався в закритому режимі, а враховуючи вимоги норм процесуального законодавства, виключаю можливість деталізовано говорити про те, на яке саме майно накладається арешт. Клопотання надійшли, їх розглянуто, дійсно накладено арешт", - наголосила Квітченко.

Також про це Квітченко писала у Facebook.

"Згідно з непідтвердженою інформацією, закритим рішенням суду арештовано майно В.Омеляна: квартира (60 кВ.м.) і машина брата міністра", - повідомила вона.

Як зазначила Томко, у власності Омеляна лишилися не арештованими краватки, шкарпетки і з декілька сотень книжок.

Нагадаємо, підозрюваний у незаконному збагаченні міністр інфраструктури Володимир Омелян отримав від Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) дозвіл для виїзду за кордон.

Додамо, НАБУ викликає Омеляна на допит 19 вересня щодо справи у незаконному збагаченні мінстра.

Також прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявив, що загальний розмір незаконного збагачення міністра інфраструктури України Володимира Омеляна оцінюється у сумі в понад 4 млн гривень.