ua en ru

Чоловік, що стріляв по дітях у Новій Одесі, заявив на суді, що хотів їх налякати

Чоловік, що стріляв по дітях у Новій Одесі, заявив на суді, що хотів їх налякати Фото: засідання суду (nikvesti.com)

Чоловік запевняє, що знайшов зброю, з якої згодом стріляв по дітях

Олександр Євграфов, 68-річний житель Нової Одеси, який стріляв із саморобної зброї по малолітнім дітям, заявив у ході судового засідання з обрання йому запобіжного заходу, що хотів налякати дітей. Про це повідомляє видання "НикВести".

Чоловік не заперечує причетність до стрілянини, але запевняє, що стрілянина була випадковістю і він не хотів нікого вбивати.

"Це не навмисне, це випадковий випадок. Я буду перед вами вибачатися, ставати на коліна, але це не навмисне, розумієте... Я вийшов на вулицю і взяв зброю не для дітей, а просто щоб налякати і випадково вистрілив у підлогу і полетіло... Я неспеціально. Я вниз вистрілив і все. Прямо перед воротами", - заявив підозрюваний.

Відповідаючи на питання сторони обвинувачення, чи сам він виготовив зброю, чоловік сказав, що знайшов її.

Нагадаємо, в понеділок, 10 вересня, прокуратура оголосила про підозру чоловікові, який у неділю, 9 вересня, стріляв по дітях у місті Нова Одеса (Миколаївська область). У прокуратурі зазначають, що чоловік стріляв по дітях, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

У результаті пострілу були травмовані 12-річний хлопчик і дві дівчинки віком 9-ти і 5-ти років. Стан хлопчика медики оцінюють як важкий.

Чоловік також отримав поранення руки від пострілу. По дітях він стріляв із саморобного пристрою для відстрілу дробу.