ua en ru

Степанов доставив дизель-генератори в Арциз для відновлення роботи лікарні та водоканалу

Степанов доставив дизель-генератори в Арциз для відновлення роботи лікарні та водоканалу Фото: прес-служба Одеської ОДА

В Одеській області знеструмленими залишаються 502 населених пункта

У місті Арциз Одеської області сьогодні близько 9.30 ранку відновлено електропостачання центральної районної лікарні, а напередодні глава Одеської обласної держадміністрації Максим Степанов доставив дизель-генератор для стабільної роботи лікарні. Про це повідомили в прес-службі адміністрації.

Наголошується, що снігопад зі шквальним вітром залишив місто без світла напередодні, 18 січня. Через відсутність електроенергії в районній лікарні Арциза не проводилися хірургічні операції, а також була обмежена робота інших відділень.

Ще один дизель-генератор сьогодні голова ОДА Максим Степанов направив для міськводоканалу Арциза, щоб відновити подачу води в житлові будинки.

Станом на 9 ранку 19 січня, в Одеській області знеструмленими залишаються 502 населених пункта. Снігопад зі шквальним вітром не витримали близько 100 високовольтних опор. Зараз бригади Служби надзвичайних ситуацій та обленерго ведуть роботи з їх встановлення.

За даними прес-служби, настільки сильних снігопадів зі шквальним вітром в Одеській області не спостерігалося з 1975 року.